ŽENE RAKOVI SU NAJBOLJE PARTNERICE U VEZI: Evo i zašto…Rak je vodeni znak, a vodeni su znakovi povezani s dobrim primanjem emocija. Što znači da su rakovi intuitivni i osjetljivi. S obzirom da su pravi stručnjaci za emocije, mogu biti jedni od najboljih partnera u vezi.

180408993


Rakovi su potpuno orjentirani na osjećaje, a upravo je to ono od čega se ljubav sastoji. Ljubav je kada osjećate nešto sjajno za nekoga i pokazujete to. A ne samo da su osobe rođene u znaku raka rođene dijeliti svoju ljubav, već su i sjajne u pokazivanju iste.

Nakon što račica odluči da nekoga stvarno voli, početi će se otvarati toj osobi i omogućiti joj da vidi što se nalazi ispod ljuske. Voli se brinuti za svoju ljubav, od jednostavnih stvari poput poput podsjećanja da obuče jaknu kada je vani hladno, do hranjenja svoj ljubavi toplom juhom kada se razboli.

Suosjećanje koje račica nosi sa sobom donosi suosjećanje i toplinu u njenu vezu. Suosjećanje je opće razumjevanje između dvoje ljudi, tako da bez obzira na situaciju, osoba rođena u znaku raka uzeti će si vremena da razumije partnerovu stranu priče prije nego što dođe do zaključka o nekom problemu. Prvo će uzeti u obzir osjećaje svog partnera, razumjeti ih, a zatim smisliti kompromisno rješenje.

Uz to, toplina koju ona unosi u vezu omogućuje njenom partneru da se uvijek osjeća voljeno i zbrinuto. Kada je s njom, njen se partner osjeća sigurno i što god da se dogodi, ona će uvijek biti tamo, i u dobrim i u lošim vremena.

Upornost račice ne dozvoljava joj da lako odustane od svoje veze, čak i kad ona već izgleda nemoguća. Ako zna da njen partner stverno želi biti biti s njom, račica neće prezati ni od čega kako bi osigurala da veza radi.

Račice vole romantiku. A koliko god voljele pokazivati svoju pažnju voljenima, isto tako vole i kada se njih obaspe pažnjom, ružama i romantičnim pjesmama.

Račice se ne zaljubljuju lako, već vole samo kada to same odluče. Ali kada se zaljube, romantika postane kao nešto iz filma ili bajke.

Nažalost, s obzirom da ima tendenciju duboko se zaljubiti, račica može postati i dosta posesivna, što može rezultirati i naglim promjenam raspoloženja. Ali takva ćudljivost ne mora nužno biti i loša. Jednostavno se radi o znaku da joj je stvarno stalo do osobe s kojom je. Možda bude trebalo neko vrijeme kako bi se razumjela ta njena ćudljivost, ali jednom kada se osoba potpuno prepusti račici, ona će ostati vjerna i staviti srce svoje voljene osobe prije svoga.

Vođenje ljubavi s račicom uvijek je romantično i erotično. Spremna je napraviti razne stvari, i uvijek će se više brinuti za parnerovo zadovoljstvo negoli za vlastito. Uživa u dobroj predigri, a vođenje ljubavi s njom biti će izrazito stravstveno iskustvo.

Ljubav žene-račice je duboka, ali to ovisi o i o tome kako ju tretira osoba s kojom je. Njeno vjerovanje u vezu sastoji se od potpunog predavanja svog svojeg truda i predanosti jer ne želi kasnije žaliti za nečim propuštenim. Ali to se događa samo sa osobom kojoj vjeruje i za koju vidi da ima istinite namjere, da je i sama spremna uložiti istu količinu truda.

Samo zato što je emocionalna ne znači da je i slaba. Njen znak je rak, pa ima ljušturu koja ju može zaštiti od onih za koje osjeća da će je ozlijediti, dok joj kliješta joj služe da se brani kada se osjeća ugroženom.

Kada osjeća da ju se iskorištava, neće se bojati otići iz takve veze, bez obzira koliko je zaljubljena u tu osobu.


Izvor: webcafe.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline