Željko Joksimović ušao s Jovanom u bazen, a onda je uradio vjerovatno najljepšu moguću stvar!Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora, Željko Joksimović, održao je juče koncert za pamćenje u ekskluzivnom prostoru hotela Maestral u Pržnu kod Svetog Stefana za koje je nedeljama vladalo ogromno interesovanje, a sva mestra odavno su bila rasprodata.

Zeljko-i-Jovana-Joksimovic-1-670x447

Sve vreme tokom koncerta vladalo je sjajno raspoloženje među publikom, kojima je Željko prenosio pozitivnu energiju pevajući svoje nove pesme, ali i stare hitove. Posebno je upečatljiv bio sam završetak večeri, uz početne taktove pesme “Nerado”, koja je inače i omiljena pesma njegove supruge.

– Sada ću da uradim nešto što do sada nisam – rekao je Željko uz osmeh, nakon čega je uzeo Jovanu za ruku, pa su zajedno sišli u hotelski bazen, skroz u vodu, gde je Joksimović pevao ovu numeru sa novog albuma, držeći suprugu u zagrljaju.

Publika je bila oduševljena ovim gestom pevača, koji je pokazao da je veliki šoumen, pa su ga na kraju pesme nagradili burnim aplauzom. Žurka je trajala do kasno u noć, a svi su se još jednom uverili da je Joksimović jedna od prvih zvezda regionalne muzičke scene.

Pogledajte video:


Izvor: telegraf.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline