“ŽELIM DA JE UBIJEM, UBIJAM JE U GLAVI”: Djevojčica (13) snimkom šokirala ljude…

Šok, neverica i panika vladaju Šapcom gde je jedna jedna devojčica od svega 13 godina snimila pretnju drugarici u kojoj ističe da će je ubiti.

jelena-tomanic-mirkovic-5

Devojčica, inače, učenica šabačke Osnovne škole “Nata Jeličić”, snimak je postavila na svoj Jutjub kanalu odakle je brzo skinut ali se i dalje širi Fejsbukom.

– Ja je mrzim, i mi je svi mrzimo – pišu beogradski mediji.

U snimku ona priznaje da je jednoj od dve sporne drugarice udarila šamar, i kako je svi u školi, misleći na drugove, podržavaju u ovom pohodu.

– Ne kajem se što sam to uradila i to bih opet ponovila. Tako da me škola ničemu nije naučila – kaže ona u snimku.

U snimku devojčica navodi da je htela da ide kod drugarice, koju naziva „kretenom“.

– Čekam da joj odem ispred kuće, da joj izlupam celu kuću, čekam nju da zapalim i da odem – priča ova devojčica iz Šapca, a video je podelila majka zlostavljane devojčice, želeći da Srbija vidi kakvo ponašanje prolazi bez kazne.

Devojčica sve vreme drugaricu sa kojima ima sukob zove “prst“ i “daska“, pominje ukore koje ima, ali i da drugaricu nije udarila u školi, i kako to, samim tim nije problem škole.

Devojčicu naziva i k*rvom, a u jednom trenu kaže:

– Izvinite što sve vreme gledam u stranu, jer je tamo njena slika, i želim da je ubijem, i ubijam je u glavi! I dalje želim da je ubijem. Ubiću te jednog dana!

Izvor: Telegraf.rs