Zanimljiva ispovijest čovjeka koji ima 97 žena: Mogu izdržati sa dvije a Allah mi pomogne za ostale

Mohammed Bello Abubakar iz Nigerije na vrlo neobičan način provodi Božju volju. On, naime, smatra da njegovo božansko poslanje na Zemlji podrazumijeva što više zakonitih supruga pa se hvali kako ih ima čak 97.

58161537-1b08-4a93-9cdb-03740a0a0a64-mohammed-bello-abubakar-718x446

Vremešni 92-godišnji muškarac ipak nije mogao održati svoj životni stil nakon što su ga optužili da je prekršio vjerske zakone u Nigeriji oženivši na desetke žena. Muškarac smije imati maksimalno četiri žene, odredio je nigerijski sud 2008. kad je Abubakar i dobio sudski nalog da se razvede od ‘viška’, i to u roku od 48 sati, inače će biti kažnjen.

Bello svoj ženidbeni pohod smatra božanskim pa stoga ne čudi da se oženio 107 puta od čega je deset brakova brzo završilo razvodom. Tvrdoglavi Nigerijac i dalje ne odustaje i kaže da se i dalje namjerava ženiti, piše Daily Mail.

Za lokalne novine Vanguard je rekao: ‘Ono što radim je božanski. To je moj zadatak i nastavit ću ga obavljati do smrti.’ Ipak, da ga Alah nije obavezao na ovu svetu stvar, vjerojatno bi se Abubakar zadovoljio i s dvije gospođe jer kaže: ‘Imam samo 97 žena, zar je to veliki broj? I dalje ću se ženiti sve dok sam živ. Da je odluka na meni, oženio bih samo dvije žene, to je dovoljno, ali moja misija je božanska.’

Pretpostavlja se da je nadživio mnoge od svoje 185 djece. Žene ga opisuju kao dobrog supruga i oca, no on upozorava muškarce da ne idu njegovim stopama: ‘Želim savjetovati svima koji žele doseći moj broj supruga da to ne rade jer je to suprotno Božjoj volji, to je rat protiv Boga. Muškarac s deset žena bi se srušio i umro, ali meni je moć dao Allah. I zato ih mogu toliko kontrolirati.’

Izvor: avaz.ba