ŽALOSNO: DOŠAO IZ NJEMAČKE DA PROSLAVI PUNOLJETSTVO PA POGINUO…



Nikola Đurđević (18), koji je poginuo preksinoć u sudaru kod Kosjerića zajedno sa svojim bratom Sašom Đukićem (30), došao je iz Nemačke u Srbiju da bi proslavio punoletstvo.

731d065efb91cc15be6b3a6e00f784f8

Nastradali mladići inače su nemački državljani, nemaju srpsko državljanstvo, i braća su od ujaka. U Srbiju su stigli pre tri dana, i to kako bi Đurđević proslavio 18. rođendan, 14. avgusta.


Mladići su stigli da bi sve na vreme organizovali, a trebalo je da njihovi roditelji dođu u Srbiju uoči rođendana.

Došli su kod babe i dede u Kragujevac, čiji automobil su i uzeli kobne večeri i odvezli se u Šabac.

Život su izgubili u udesu koji se dogodio u Tubićima kod Kosjerića, kada se „opel astra“ u kojoj su se nalazili u krivini nedaleko od kosjerićke deponije, direktno sudarila sa „mercedesom“ užičkih tablica.

Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, udes je izazvao pijani vozač „mercedesa“ Slobodan Pantović (37) iz Kosjerića koji je izgubio kontrolu i prešao u levu kolovoznu traku gde je došlo do direktnog sudara sa „opelom“.

Od siline udara oba vozila su se survala u kanal ispod magistrale tik iznad barske pruge, usled čega je u utorak veče bio obustavljen železnički saobraćaj.

U udesu je poveđeno još četvoro ljudi, među kojima i Đukićeva žena Renata (25), koja je inače trudna, kao i dvojica putnika iz „mercedesa“.

Natradali Saša i Renata već imaju sinčića, a prema dosadašnjim informacijama, iako je devojka povređena u udesu, i ona i beba koju očekuje osećaju se dobro. Đukić je inače rodom iz Igala, a Renata iz Dervente.

Jedan njegov saputnik J. S. (27) zadobio je kontuziju mozga, zbog čega je smešten na intenzivnoj nezi, a drugi A. A. (17) je na plastičnoj hirurgiji.


Izvor: blic.rs



POGLEDAJTE JOŠ
loading...


 Lajkajte nas na Facebooku!