VOŽNJA SMRTI U BUSU: “Ovo SVI trebate pogledati”

Jedan je vozač autobusa, kao i autoprijevoznik naljutio putnike koji su u petak putovali iz Zagreba za Zadar jer je tijekom vožnje upravljajući volanom brojio novac, karte, rješavao papirologiju i pričao na mobitel.

Ashampoo_Snap_2016.06.12_08h12m02s_001_

Kako navodi jedan putnik, umalo su i bili sudionici nesreće.

Jedan od putnika koji je u petak putovao na autobusnoj liniji Zagreb-Zadar na svom je Facebook profilu objavio video u kojem pokazuje kako izgleda vozač koji dok vozi rješava papirologiju.

“Ono kad vlasnik koncesije na liniji Zadar-Zagreb štedi na kondukteru, pa se vozač u vožnji s 42 putnika u busu po kiši i slaboj vidljivosti sa 110km/h na autocesti igra multipraktika. 20 minuta sam ga gledao kako broji novce, putničke karte i potvrde, upisuje podatke u dokumentaciju, na digitron računa i javlja se na mobitel – sve odjednom. Snimam i mislim se šta s tim dok u jednom momentu nije prešao metar ipo na pretjecajni trak a sivo vozilo s lijeva skoro udarilo u zaštitnu ogradu pa trubilo da ga budala primjeti.

Rekoh mu: ‘Učinite mi uslugu i stanite molim vas pa u miru odradite administraciju’. Najprije se pokušao našaliti s ‘mogu ja sve’, pa kad sam mu napomenuo da prevozi i 7 djece i da mi se ne gleda izvlačenje ljudi s vatrogasnim škarama, a i živio bi još’, kaže lik: ‘evo, jeste zadovoljni?’ Eto, jesam. Živ sam. Wow!”, napisao je užasnuti putnik.

Pogledajte video:

Izvor: net.hr