VIJEST KOJA JE OBIŠLA REGIJU: Alen Islamović zaspao za volanom pri brzini od 180km/h…

Pjevač Alen Islamović vjeruje u sudbinu i tvrdi da neko odozgo prati sve što radi. Uvjerio se u to kad je pomogao djevojčici u Bihaću, a nakon toga zamalo doživio udes.

87164_1alen islamovic

“Dao sam joj novac i nekoliko sati poslije toga krenuo za Zagreb. Na autoputu sam na trenutak zaspao. Vozio sam 180 km na čas i neki zvuk me probudio. Pet sati prije toga učinio sam dobro djelo, punim srcem, i vratilo mi se tako što nisam stradao”, kaže bivši pjevač “Divljih jagoda” i “Bijelog dugmeta”.

Alen već godinama ne nosi lančiće, narukvice i sat, čak je skinuo i vjenčani prsten. Smatra da svako presijecanje nerva i krvotoka može donijeti bolesti koje traju godinama. Kaže da je i tijelo počelo da ga upozorava na ishranu, pa i na to jako pazi. Jede uglavnom kuhanu hranu i bira zdrave namirnice.

Supruga Marijana (51) i kćerke Lara (19) i Una (27) prijatno su se iznenadile promjenom, jer je Alen donedavno bio veliki ljubitelj mesa. Supruga mu je rekla da osjeća kako energija pršti iz njega.

“Jednom sam stavio ruku i na svoj želudac, jer sam imao tegobe, i za 15-ak minuta me prošlo. Samo zbog dodira dlana”, kaže Islamović.

Izvor: hayat.ba