Vidjela sam šta dječak (5) radi u parku, ZGROZILA SAM SE…

Znači to me toliko uzrujalo i još više šokriralo da se takve stvari događaju već kod tako male djece.

djeca-park

Išla sam se prošetati po svom kvartu u subotu predvečer i vidim te klince stalno se igraju, ali ovaj put mi je zapelo nešto što ne mogu vjerovati da djeca od 4 ili 5 godina govore. Mislim da ima otprilike toliko godina. Još nejde u školu. Znači dva mala klinca se igraju i ovaj jedan drugome psuje majku, izgovara prostote od kojih se ladi krv u žilama! Drugi klinac samo šuti, skroz povučeno, a ovaj se smije i neprestano mu ispaljuje sočne psovke. Bio je na rubu suza!

Znači u školi to nije naučio i jedino di je mogao dobiti takvu ‘edukaciju’ je doma. Kakvi mu moraju biti roditelji da je postao takav?! Pa taj mali ne zna još što je život, a već sije mržnju oko sebe! Baš sam bila tužna taj dan. Vidjeti maloga slatkiša od 5 godina koji koristi riječi koje ni ne razumije.

Pa ti klinci su naša budućnost! Što će tek raditi kad dođe u školu i počne zlostavljati sve više i više djece?! Nekoga će sigurno i istuči, netko će plakati gorke suze zbog njegove mržnje bez razloga! Preksutra će kad bude tinejdžer početi vrijeđati i tuči i svoje roditelje!

Eto u kakovm svijetu živimo Sve prepuno mržnje i tuge koju i dan danas usađujemo i glave naše djece… Možda će me neki napasti zbog ovog, ali mislim da mnogi roditelji nikada ne bi trebali imati djecu! Bolje da se ni ne rode, ako ih nitko neće odgojiti, samo će uništiti živote drugih…

Željka,

Izvor: net.hr