(VIDEO) VEĆU PROMJENU NEĆETE VIDJETI: Izgubila je 240 KILOGRAMA! A EVO KAKO JE USPIJELA

Kristina Filips (25) iz Misisipija doživela je neverovatnu transformaciju. Pred njene borbe sve ostale dijete deluju kao neverovatno lak izazov. Ova devojka je izgubila 240 kilograma. Pre nego što se upustila u bitku sa gojaznošću, imala je 320 kilograma.

109955_kh-1

Svoju transformaciju počela je 2014. godine, a njena priča je prikazana u dokumentarnoj seriji „My 600lb Life: Where Are They Now“ koja se prikazuje na TLC-u.

Kad je imala 320 kilograma, život joj je bio ugrožen i lekari su joj saopštili da hitno mora da se obavi operacija želuca.

– Izgubila sam mnogo kilograma poslednjih godina, nedavno mi se malo kilograma vratilo, uspaničila sam se i nekoliko dana nisam jela – bila je iskrena Kristina o strahu koji je i danas prati.

109956_kh_630x0

Pored operacije, koja je bila najznačajniji deo borbe protiv viška kilograma, Kristina je primenjivala i poseban režim ishrane koji je podrazumevao unošenje 400 kalorija na dan. Istakla je da zna da je to bilo na određeni način nezdravo, baš kao i prejedanje, koje je bilo njen život pre hiruškog zahvata.

Međutim, restriktivne mere su bile neophodne. Nakon gubitka kilograma Kristina je imala još jednu operaciju kojom je uklonjen značajan višak kože sa njenog tela.

Problemi sa kilogramima počeli u detinjstvu

109961_kh_630x0

Kilogrami je prate celog života, u 12. godini ih je imala 136. Svađe njenih roditelja su je terale da utehu pronalazi u hrani i vremenom je prejedanje postalo njena navika i najveći problem.

Smršala, pa je muž ostavio

Kristina koja danas ima 80 kilograma vodi potruno drugačiji život, nezavisna je žena, ali ta nezavisnost je zasmetala njenom bivšem suprugu Zaku koju ju je nakon mršavljenja ostavio.

109953_kh-3_630x0

Razveli su se, ali ona nastavlja dalje. Ostavila je iza sebe teške trenutke jer je bilo „veoma ponižavajuće za nju da neko sve vreme brine o njoj“, što je bilo neizbežno kad je imala više od 200 kilograma viška.

Laparoskopsko postavljanje podesive gastrične trake se izvodi tako što se traka postavi, zaključa i stegne ispod samog ulaza u želudac poput stezanja kaiša oko pojasa. Tako se reguliše količina hrane koje se unosi i svodi se na minimalne mere.

Pogledajte video:

Izvor: zena.blic.rs