(VIDEO) Utrljao je SVIJEĆU IZMEĐU PLOČICA, razlog je genijalanIma jedna stvar koju uvijek primjetim kod pločica na svakom mjestu na kojem sam stanovao, i apsolutno ju ne mogu podnijeti.

maxresdefault

Izgleda da bez obzira koliko smo uredni, bez obzira na to koliko često i temeljito čistimo svoj dom, prostor između pločica će se uvijek biti prvo bijel, zatim siv, a na kraju gotovo crn. Nakon što dobro očistimo pločice, izgledaju u redu, ali za samo par sati već će između njih biti puno prljavštine.

Zbog toga sam se odmah zaljubio u ovaj mali trik. Sve što vam treba jedna je bijela svijeća. Nakon što očistite pločice, uzmete svijeću i s njom istrljate međuprostor. Možete čak i vlastitoj djeci predložiti da to naprave za zabavu. Kao da crtaju kredom.

Kako to radi? Svijeće su vodootporne. Zbog toga se između pločica ne sakuplja vlaga, pa se na nju ne lijepi razna prljavština.

Možete to i samo provjeriti. Istrljajte svijećom bilo kakav komad tkanine. Polijte istrljani dio vodom, a zatim prstima popipajte drugu stranu tkanine – biti će potpuno suha.

Pogledajte video:


Izvor: littlethings.comPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline