(VIDEO) Svi rone suze nakon što su vidjeli ŠTA JE OVAJ PAS UČINIO svojoj bolesnoj vlasniciSigurnosne kamere medicinskog centra Mercy ugrada Cedar Rapids, u Iowi, u kojoj se od operacije oporavljala Nany Frank, zabilježile su kako bijela terijerka Sissy nastoji ući u predvorje. Njuškala je na sve strane u potrazi za gazdaricom.

sissy

Zaštitarka Samantha Conrad iznenadila se kada ju je ugledala u predvorju. Pristupila je psu i prema privjesku na ogrlici utvrdila koliko je malena kujica daleko od kuće.

“Prošla je najmanje 15 ulica da dođe do bolnice. Bilo je to veliko putovanje za ovog malenog psa”, rekla je Conrad za AP. Vlasnica psa bila je jako iznenađena što ju je Sissy uspjela pronaći.

“Ne znam kako je uspjela pronaći ulazna vrata”, rekla je žena koja se bori sa rakom. Njezin suprug Dan uvjeren je kako je Sissy bila na pravoj misiji, kako je pronašla trag, samo nije znala u koje dizalo treba ući.

Osoblje bolnice ipak je dozvolilo da Sissy vidi svoju vlasnicu. Bio je to lijep trenutak, kaže vlasnica.

“Sissy je bila jako uzbuđena. Pitala sam kćer je li je prokrijumčarila u bolnicu, a ona mi je odgovorila kako je Sissy sama došla”, kaže.

Kako je Sissy uspjela nanjuškati gdje joj je vlasnica, nitko ne zna. Ono što je sigurno da je svojom posjetom uljepšala gazdarici dan.

“To je bilo stvarno super. Sissy je super. Drago mi je da se sjetila posjetiti me”, rekla je u šali vlasnica.

Pogledajte video:


Izvor: net.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline