(VIDEO) SILOVALI SU JE SA 13, SA 25 POTPUNO UNIŠTILI: Dvojica su me držala dok mi je jedan skidao pantalone!Purnima Šil je živela u severnom delu Bangladeša. Imala je samo 13 godina kada ju je grupa muškaraca, pripadnika bande, silovala i to samo 200 metara od njene kuće.

capture-20161102-075947

Purnima Šil je živela u severnom delu Bangladeša. Imala je samo 13 godina kada ju je grupa muškaraca, pripadnika bande, silovala, i to samo manje od 200 metara od njene kuće.

“Dvojica su me podigla i držala, jedan mi je skidao pantalone. Mogla sam da vidim njihova lica, osvetljena bakljama koje su imali sa sobom”, započinje Purima svoju ispovest.

Purnima je mislila da je nasilje ostalo iza nje, međutim, nakon 25 godina, doživela je novo i to preko Fejsbuka.

“Našla sam nalog sa mojim imenom i slikom na Fejsbuku. Postavljali su “prljave reči” i “prljave slike” žena. Čak je stajao i moj broj mobilnog telefona”, priča nesrećna devojka.

Purimine kolege su prihvatale prijateljstvo misleći da se radi o njoj, a potom se zgrožavali nad sadržajem koji su zatekli tu.

purima-sil-foto-facebook-printscreen-1478019457-1025577

Purnimu su targetovali na Fejsbuku jer je kao neko ko je preživeo silovanje, okarakterisana kao “nečista”.

Prijatelji su je pitali zašto to radi, kako je nije sramota, a jedan kolega ju je pitao i koliko naplaćuje. Na ulici su je neki i fizički napali, čupajući je za kosu.

Kao da nije bilo dovoljno što je bila žrtva silovanja, sada kao da joj se svete za to što je uspela da se izdigne iz svega. I dalje ne zna ko stoji iza lažnog naloga, ali se nada da će otići iz Bangladeša i započeti novi život.

Za sada predaje muzičko i preživljava dan za danom. Poslušajte priču ove hrabre devojke.

Pogledajte video:


Izvor: kurir.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline