(VIDEO) SHVATIO ŠTA MU RADE S KĆERI (12) PO NOĆI: Život mu se srušio u sekundi!Radi se o najgoroj noćnoj mori svakoga roditelja, a za jednog oca iz Los Angelesa ta noćna mora postala je gruba stvarnost. Tim LeBlanc ušao je u sobu svoje dvanaestogodišnje kćeri usred noći i shvatio da nje nema. Što je još gore, prozor njene sobe bio je otvoren.

Ashampoo_Snap_2016.05.04_07h38m15s_001_

Otac i njegov stariji sin počeli su grozničavu potragu po susjedstvu. Napokon su pronašli djevojčicu, i to trenutak prije nego što je ušla u kombi sa strancem kojeg je upoznala preko interneta.

“Lagao mi je, govorio je ‘Meni je 16 godina’, ali to očito nije mogla biti istina. Bio je to odrastao čovjek”, ispričao je zabrinuti otac medijima.

Tim je izvukao čovjeka iz vozila i pomoću svojih samoobrambenih vještina bacio ga na zemlju. Brzo je slikao strančevo lice a zatim ga je držao na tlu do dolaska policije.

Čovjek je uhapšen i optužen za za dolazak u kontakt s djetetom zbog namjere počinjenja spolnog čina, kao i slanja štetnog seksualnog materijala djetetu.

Kasnije se otkrilo da je čovjek postavio lažni profil i pretvarao se kako ima 15 godina, iako mu je bilo 27. Ostavljao je sek*ualne poruke Timovoj kćeri te joj je slao svoj fotografije.

Tim je zabranio svojoj kćeri korištenje društvenih medija. Upozorava roditelje da, ako se to moglo dogoditi njemu, može se i drugima.

“Od onog što sam otkrio tijekom kratke interakcije s tim tipom zaključio sam da mi se kćer nikada ne bi vratila doma živa”, kaže.

Pogledajte video:


Izvor: Litttle ThingsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline