(VIDEO) RODILA JE DIJETE U KUPAONICI: Onda je muž pogledao i vidio NEZAMISLIVO!Kada je pomislila da je sve izgubljeno, doživjela je nešto što još nikada bniste čuli!

Ashampoo_Snap_2016.03.31_08h24m03s_001_

Britanka Claire 2000. godine je počela patiti od paralize, oticanja i trnaca. Liječnici su joj dijagnosticirali multiplu sklerozu, iako je imala tek 19 godina, piše LittleThings.

Za multiplu sklerozu (MS) nema lijeka, no liječnici su Claire dali nekoliko lijekova kako bi smanjili njezinu slabost i probleme s vidom.

Pet mjeseci kasnije, Claire se vratila na posao, znajući da je novi napad MS-a može udariti bilo kad. I baš kada je izgubila svaku nadu da će pronaći ljubav, upoznala je Paula, kolegu s posla.

Njih su se dvoje zaljubili, a njezina je bolest ušla u remisiju.

Nakon četiri godine veze s Paulom, Claire je rodila zdravog dječačića. Imala je normalnu trudnoću.

No, u ožujku 2005. godine se dogodilo ono najgore: MS se vratila i paralizirala Claireino tijelo. Zbog neprestanog ležanja i steroida koje je morala uzimati se udebljala, no mensturalni ciklus joj je ostao redovan.

Jedne noći Claire se probudila usred noći krvareći, sa snažnim grčevima u trbuhu.

“Osjećams e kao da imam trudove!”, vikala je Paulu. On je utrčao u kupaonicu, baš u trenutku kada je Claire rodila djevojčicu sjedeći na WC-školjci.

Nisu imali pojma da je Claire trudna!

No, to nije bilo sve… Baš kada su pomislili da je najveći šok gotov, dogodilo se nešto još neočekivanije – Claire je rodila još jednu bebu!

Pogledajte video:


Izvor: net.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline