(VIDEO) PRIJAVILI KLINCE ZBOG IGRANJA KOŠARKE: Policajci su reagirali genijalnoPolicija u Gainesvilleu dobila je poziv susjeda kako neka djeca preglasno igraju košarku na ulici, a policajac Bobby White primio je poziv i odlučio otići vidjeti o čemu se radi.

kosarka-novo-656x365


Kad je došao u navedenu ulicu, pronašao je nekoliko mladića kako igraju košarku te je odlučio pridružiti se klincima te zaigrati s njima. “Možete li vjerovati da je netko zaista zvao i žalio se na njih. Ne znam tko je zvao, ali očigledno, nisu problematični niti su mi u ijednom trenutku tako djelovali”, komentirao je policajac.

Snimka s nadzorne kamere iz auta završila na internetu:

Officer White was recently dispatched to a call of kids playing basketball “loudly” in the streets. In the evening. Having fun. Not committing crimes. Let's see how he handled it.

Posted by Gainesville Police Department on 21. Januar 2016

Nakon desetak minuta, policajac im je rekao da mora ići dalje jer je na dužnosti, ali da će se sutra vratiti ponovno, s pojačanjem. Kako je sve snimljeno nadzornom kamerom koja se nalazi u policijskom autu, policijska postaja odlučila je snimku objaviti na Facebooku.

“Pustit ćemo djecu da budu djeca, a fokusirat ćemo se na one koji čine kriminalna djela”, poručili su iz policije. Njihov video dosad je pogledan preko 15 milijuna puta otkad je objavljen 21. siječnja.

A policajac White postao je i TV zvijezda te je odradio nekoliko intervjua za TV postaje u Floridi, ali i drugim dijelovima SAD-a. No, Bobby nije zaboravio na klince, zaista se vratio zaigrati košarku s klincima, a poveo je i kolege te jednu posebnu zvijezdu – Shaquillea O’Neaila koji se trudio da igra sa svakim klincem, ali i da im pokaže nekoliko poteza.


Izvor: telegram.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline