(VIDEO) PRESLATKI MALI DOM: Zavirite u 13 kvadrata čiste srećeOva kućica veličine svega 13 četvornih metra maleni je dom na kotačima sagrađen za 35.000 dolara i to u potpunosti samoodrživ.

vinas-tiny-house-001

Ima prijenosne solarne panele i pasivno solarno grijanje i hlađenje koje joj omogućuje život izvan sustava. Zidovi, stropovi i podovi su kvalitetno izolirani, dok dodatno grijanje pruža plinski kamin na propan. Kao i većina malih kućica, i ova na katu ima smještenu spavaću sobu s velikim krovnim prozorom za uživanje u mjesecu i zvijezdama prije spavanja.

Vlasnici su prijatelji pomogli oko projektiranja i izgradnje ovog preslatkog malog doma, a interijer izgleda čisto, jednostavno i funkcionalno.

Kućica ima sve potrebno za život. Dnevni boravak sa sofom i stolom, malu kuhinju, prostor za pohranu stvari i radni kutak, hladnjak sa zamrzivačem, kupaonicu s tušem i kompostni toalet skriven u jednoj od klupa.
Vlasnica je oduvijek željela živjeti u skladu sa svojom filozofijom i životnim stilom, jednostavno, samoodrživo i lišena kredita. Sjajno, zar ne?

Pogledajte video:


Izvor: tinyhousetalk.comPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline