(VIDEO) POSLJEDNJI POLJUBAC: Ovako se smrtno bolesna majka OPRAŠTA od svoje male kćerke!

“Medicinska nas je sestra jutros posjetila i rekla da će Joey s nama biti još nekoliko dana”, naveo je Rory.

thumb460_87273_Screenshot_9-7-640x341

Njezinoj kćeri Indiani dijanosticiran je Downov sindrom 2014. godine, a samo nekoliko mjeseci kasnije, bračni je par saznao da ona ima rak grlića maternice. Usprkos intenzivnim tretmanima i operacijama, rak se proširio na debelo crijevo.

Američkoj pjevačici Joey Feek ostalo je još svega nekoliko dana života zbog teške bolesti. Članici američkog country dua Joey and Rory, Joey Feek, preostalo je još nekoliko dana života, a njezin suprug Rory Feek na svom blogu This life I live napisao je ‘Moja supruga već danima spava i njezino će se tijelo ubrzo ugasiti’, donosi Littlethings.

Par je u studenome odlučio prekinuti s tretmanima u borbi protiv raka koji je već u poodmakloj fazi, a liječnici su rekli kako više ništa ne mogu učiniti za nju.

Na blogu kojeg piše njezin suprug stoji kompletna ljubavna priča ovo dvoje ljudi, a ispisana je naljepšim ‘slovima ljubavi’. Rory navodi i kako je pjevačica silno željela biti prisutna na drugom rođendanu svoje kćeri. Želja joj se ostvarila.

“Prije nekoliko dana, posljednji put kada je Joey mogla hodati, u dnevnoj sobi sam joj uzeo ruku i stavio je na svoje rame – tada smo plesali još jednom za kraj”, napisao je shrvani suprug.

Ubrzo nakon što je malenoj Indiana dala oproštajni poljubac, Jeoy je zaspala, a Rory ističe kako je usprkos preranom odlasku, živjela ispunjen i sretan život.

Pogledajte video:

Izvor: atraktiva.in