(VIDEO) Policajac SPASIO MAČIĆA iz smeća i sada se ZAJEDNO BORE protiv kriminalaDok je njegov kolega bio na intervenciji, Cody Garrett začuo je tužno cviljenje ispod obližnjeg kontejnera za smeće. Ovaj 28-godišnji policajac iz Južne Karoline, pogledao je i ostao šokiran.

enhanced-26877-1462284139-6

Ispostavilo se da to je bilo ovo uplašeno mače.

Usred svoje noćne smjene, odveo je mače u postaju. “Nisam znao zašto su ju izbacili na ulicu, ali sam se ponudio da ju povedem kući” rekao Garrett.

Njegova mačka, Bezubica, upravo se brinula o svom leglu s četiri mačića i nadao se kako će prihvatiti i ovo bespomoćno mače.

Uzeo je kutiju i pripremio malu lutalicu za put do kuće. Kada su stigli, pustio je mače da se upozna s ostatkom njegovog “čopora”.

Mališan je istog trena ispustio mlaz žućkastog dreka pa ga je Garrett prozvao Štrcko. Štrcko je bio upola manji od ostalih mačića koji su bili stari oko četiri tjedna.

Bezubica je brzo prihvatila malu klupku krzna kao da je njena. Sada Garrett ima sretni mali čopor Ali i “opakog” partnera u borbi protiv kriminala.

No daleko od toga da je Štrcko jedini kojeg Garrett spasio. I Bezubica, koja se sada brine o Štrcku je bila napušteno mače prije godinu dana, a nedavno je spasio i čitavo leglo štenaca koje je odveo u obližnje sklonište. Iste noći kada je spasio Štrcka, pronašao je i slijepog, starog jazavčara kojeg je odveo veterinaru pa u sklonište.

Pogledajte video:


Izvor: net.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...