(VIDEO) OTKLJUČAJTE AUTO BEZ KLJUČEVA: Pomoću ova 4 jednostavna trika

Ako ste ikad zaključali automobil i ostavili ključeve unutra, znate da je to najgora stvar ikad. Ako niste, kad-tad će vam se to dogoditi.

Ashampoo_Snap_2016.02.17_10h03m06s_003_

Pogledajte jednostavan trik kojim ćete sljedeći put (a bit će ga) kada zaključate ključeve u automobil proći bez razbijenog prozora ili plaćanja majstora.

1. Ako imate stariji automobil, ovo je najbolja metoda za vas. Potrebna vam je uzica koju ćete presavinuti u petlju. Nakon nekoliko trenutaka moći ćete ući u auto – bez sramotnih poziva.

2. Ako ste ključeve ostavili u novijem automobilu s automatskim zaključavanjem, potrebni su vam loptica za tenis i škare.

3. Postoji još jedan način na koji možete ući u svoj automobil, a za to vam je potrebno nešto što ćete podmetnuti ispod vrata i šipka. Pogledajte.

4. Ako imate stariji model automobila, vjerovali ili ne, za otključavanje automobila dovoljna vam je vješalica za odjeću.

Evo, to su načini na koje možete “provaliti” u automobil, ali držite se vlastitih, OK? I nemojte ostavljati dragocjenosti u njemu jer je, kao što vidite, provaliti u auto nevjerojatno lako.

Izvor: Webcafe.hr