(VIDEO) NUKLEARKOM NA VAŠINGTON: Objavljen snimak kako će Sjeverna Koreja UNIŠTITI Ameriku

Severna Koreja objavila je danas novi montirani propagandni snimak pod nazivom “Poslednja šansa” na kojem se prikazuje nuklearni napad na Vašington.

Kim-dong-620x350

U četvorominutnom snimku se vidi lansiranje nuklerane rakete sa podmornice ka Vašingtonu, a na kraju snimka vidi se američka zastava u plamenu, preneo je AFP.

Snimak prikazuje istoriju američko-korejskih odnosa i završava se digitalno obrađenom scenom u kojoj se vidi raketa kako prolazi kroz oblake, vraća se na zemlju i pada ispred spomenika Abrahamu Linkolnu u Vašingtonu.

Zgrada američkog Kapitola eksplodira i pojavljuje se poruka na korejskom jeziku: “Ako američki imperijalisti pomere i jedan milimetar ka nama, mi ćemo ih odmah gađati nuklearnim oružjem”.

Severna Koreja je takođe upozorila Južnu Koreju da će napasti predsedničku palatu Seula ukoliko se južnokorejska predsednika Park Geun-Hje ne izvini svom severnom susedu zbog “izdaje”, preneo je AP.

Severna Koreja u ultimatumu, koji je izdala Korejska narodna armija, a preneli državni mediji, zahteva se i da južnokorejska predsednica javno pogubi zvaničnike odgovorne za, kako se tvrdi, planove za napad na njihovo rukovodstvo.

Pogledajte video:

Izvor: Tanjug