(VIDEO) Njih dvije su kolima PREGAZILE ROĐENU MAJKU: Razlog će svakoga ostaviti u suzama

Chloe i Annie Veron bile su male kada su uradile nešto nezamislivo – pregazile su porodičnim džipom rođenu majku.

Ashampoo_Snap_2016.01.08_08h47m10s_001_

Njihova priča je brzinom svjetlosti obišla čitav svijet, ali umjesto osude ove djevojke su dobile podršku čitavog svijeta – a njihova majka, koja je preživjela nesreću, postala je pravi simbol požrtvovanosti i majčinske ljubavi.

Chloe i Annie u videu, koji je posvećen njihovoj majci, objašnjavaju kako su odrasle u porodici punoj ljubavi i podrške. Njih dvije imaju i mlađeg brata, i svo troje su se našli u kolima tog kobnog dana 1999. godine, kada se desilo nezamislivo.

Porodica Veron je krenula na odmor i riješili su da iznajme kućicu. Mjesto je bilo prelijepo i locirano tačno iznad velike litice. Bile su presretne! Chloe je imala 7, Annie 5, a njihov mlađi brat svega 3 godine. Međutim, kada su došli da potpišu papire za kuću, roditelji, baka i deda su izašli iz kola, i ostavili samu djecu. Iako su kola bila ugašena, a ključevi kod mame – džip se počeo kretati.

Pravo ka litici.

Tada je majka, bez razmišljanja, uradila jedinu stvar koju je mogla da uradi kao bi spasila svoju djecu – žrtvovala je sopstveni život. Bacila se pod kola, a Chloe i Annie objašnjavaju da su samo osjetile kako su kola prešla preko neke izbočine. Ta izbočina je bila njihova majka.

Ta izbočina im je spasila živote. Zahvaljujući herojskom činu majke, kola su usporila dovoljno da deda dotrči do kola i podigne ručnu kočnicu.

Iako bi po svim zakonima fizike težina džipa trebalo da ubije majku – to se nije desilo! Preživjela je, ali je ostala nepokretna od struka naniže. Ipak, ni u jednom trenutku se nije pokajala jer zna da je spasila živote svoje djece – a to što je u kolicima je nikad nije spriječilo da dođe na školsku prestavu, teniski turnir ili na bilo koji događaj koji je njenoj djeci bio bitan.

– Život joj je podijelio teške karte, ali ona ih je tako sklopila da naprave nešto prelijepo – zaključuju kćerke u emotivnom videu.

Pogledajte video:

Izvor: 24sata.rs