(VIDEO) Na pogrebu otkrio MRAČNU TAJNU PREMINULOG SINA (20): “Dijelite dalje svim roditeljima!”

Bill i Aimee Scannell žele da saznate najdublju, najmračniju tajnu njihova sina Emmetta, uzornog učenika i sportaša.

Ashampoo_Snap_2016.05.04_07h54m41s_002_

Očajni roditelji Bill i Aimee Scannell izgubili su sina Emmetta koji se predozirao, a svoju su tugu ‘upregnuli’ u prekrasnu stvar – objavili su iskrenu osmrtnicu kako bi potaknuli druge roditelje da bolje upoznaju svoju djecu.

“Ovu smo osmrtnicu odlučili objaviti kako bi i ostali roditelji o ovisnosti mogli progovoriti bez srama.

Kad pogledate u sliku Emmetta, vidite li njegovu nevinost? Kad pogledate u njegovu sliku, vidite li sportaša, učenjaka, pisca, izumitelja, glazbenika, učenika koji je nizao petice? Možda u njemu vidite dečka za kojeg biste bili sretni da izlazi s vašom kćeri.

Kad pogledate njegovo lice na ovoj fotografiji, ne čini li vam se potpuno sretan i ispunjen??? Kad pogledate ovu fotografiju, ne vidite li nekoga tko će uspjeti u životu? Da, i mi vidimo sve te stvari kad pogledamo njegove fotografije, no, pitamo vas samo ovo…

Kad pogledate njegove fotografije, vidite li ‘narkića’? Vidite li očajnog mladog muškarca koji je ovisan o heroinu???? Vidite li nekog tko je toliko depresivan da je postao zatvorenik vlastitog života?

Ovaj je mladi čovjek preminuo prije četiri dana od predoziranja, a imao je samo 20 godina. Živio je s nama, svojim roditeljima, koji su ga bezuvjetno voljeli. Imao je cijeli život ispred sebe!!!

Roditelji, molimo vas, nemojte misliti da se to nikada neće dogoditi i vašem djetetu… Molimo vas, nemojte biti naivni i misliti kako baš vaše dijete nikada neće posegnuti za drogama ili alkoholom”, poručili su nesretni roditelji.

Pogledajte video:

Izvor: litlethings.com