(VIDEO) MOLIMO POMOZITE I PODIJELITE: Mirzi hitno potrebna pomoć za operacijuOvo je priča o dječaku, tinejdžeru Mirzi koji naprosto zrači nekom svojom posebnom svojom vedrinom i mladalačkom snagom da skoči i zaigra fudbala sa svojim vršnjacima, ali nažalost Mirza fudbal može samo promatrati na malim ekranima.

000-A-A-MIRZA-BJEL-1-620x330

Pogledajte ovu dirljivu TV reportažu koju je sa Mirzom i njegovim roditeljima uradio web TV program Islam my life, te se upitajte na kraju odgledanog videa kako će te postupiti!?

Svega nekoliko minuta nakon objave, javio nam se sugrađanin ALDIN KAJMAKOVIĆ i prenio da je FB grupa humanista SVI ZA ŽIVOT – objavila na osnovu videa i dostupnih informacija:

– Došao je vakat da se odobre prva sredstva iz Projekta “Sve za 5”! Projekat u okviru kojeg se radi prodaja promotovnih majica sa sloganom ‪#‎Svizazivot‬, HUMANITARNA AUKCIJA te niz drugih aktivnosti. Mirzi Bjeloglavicu je potrebno 34.000 eura za operativni zahvat u Turskoj. Mirzin otac je 80% ratni vojni invalid, dao je svoje zdravlje i najbolje godine života za ovu zemlju. Ne sumnjam da ćemo opet podići na noge, kako cijelu Zenicu, tako i BiH te našu dragu dijasporu. Mi ćemo za početak odobriti sredstva propisana pravilnikom, a to je iznos od 2000 KM, iznos koji će u naredna dva tri dana biti prebaćen na Mirzin račun.

PODJELI STATUS, TAKO DOPRINOSIS PROJEKTU!

Pogledajte video:


Izvor: zenicablog.comPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline