(VIDEO) Mama s djetetom u naručju SKOČILA KROZ PROZOR s 3. kata da mu spasi život

Christina Simoes i njezin 18 mjeseci star sin Cameron ostali su zatočeni u stanu, kada je u stambenom bloku u kojemu su živjeli izbio požar.

vatraxoxo

Izlaza iz zgrade nije bilo pa je Christina zgrabila svoje dijete u naručje i kroz prozor skočila s visine od oko 10 metara. Pad djeteta ublažila je vlastitim tijelom.

“Sve što sam znala bilo je da ćemo umrijeti, ako ne izađemo iz stana”, rekla je Christina za abc News. Skok s trećeg kata rezultirao je višestrukim prijelomima, uključujući i ozbiljno oštećenje kralježnice. Bio je to skok koji ju je mogao stajati života.

“Čim sam se približila prozoru znala sam što moram napraviti. Moj život nije ništa naspram njegovog. Moj mi je sin na prvom mjestu”, rekla je novinarima Christina koja se od ozlijeda oporavlja u bolnici.

Jednom kada je udarila o tlo, njezinim mukama još nije bio kraj. Zbog nagnječene kralježnice, bila je paralizirana pa je djetetu rekla da bježi što dalje od zgrade s koje su padali komadi građevnog materijala.

Puzala je po podu, kako bi se maknula od zgrade u plamenu. Nakon što je dospjela u bolnicu, podvrgnuta je višesatnoj operaciji kralježnice. Još uvijek joj nije vraćena sposobnost hodanja, ali prste je već počela pomalo micati.

Christinin suprug i Cameronov tata Tyler rekao je kako joj je zahvalan što će, zahvaljujući njezinoj hraborsti, zajedno nastaviti svoj život.

Uvjeren je kako bi njegova supruga, da se ponovno nađe u sličnoj situaciji, postupila isto. Žrtvovala bi vlastiti život da zaštiti život svojeg sina.

Pogledajte video:

Izvor: net.hr