(VIDEO) MAMA I CURICA (11) ŽIVJELE SU U AUTU, a onda je naišao ovaj policajac…

Policijski službenik postaje Huntington Beach, u Kaliforniji jutros je išao u ophodnju, jer je dobio dojavu kako na parkiralištu, u blizini plaže, netko spava u automobilu.

policajacxoxo

Kada je izašao na teren zatekao je djevojčicu, staru 11 godina, kako na pločniku igra igru “školice”.

Policajac Pricer pristupio je djevojčici, koja je s majkom živjela u automobilu. Majka i kćer nedavno su ostale bez krova nad glavom, pa im je njihov stari auto bio jedini dom. Kamera na službenom vozilu zabilježila je neobičan susret, koji je rezultirao pravom igrom.

This morning an officer checked on a suspicious occupied vehicle in the area of Graham and Edinger. During his investigation he learned the people in the vehicle were a mother and her 11 year old daughter and they had been living out of their car. The officer contacted our Homeless Task Force to help arrange housing. As the officer worked on housing arrangements with the mother, another officer on scene, Officer Pricer, began displaying his expertise in hopscotch to the daughter. #Copslovehopscotch

Posted by Huntington Beach Police Department on 30. Mart 2016

Sredio im smještaj

Pricer je djevojčici pristupio prijateljski i s njom zaigrao igru školice. Bacio je komadić krede i skakao, s punom opremom. Djevojčica je prihvatila igru, pa su se njih dvoje tako sprijateljili.

Nakon što je porazgovarao s majkom djevojčice, pozvao je nadležni centar za socijalni rad, kako bi im osigurao privremeni smještaj. Video su na službenoj FB stranici Huntington Beach postaje objavile njegove kolege.

Dok su njegove kolege rješavale krov nad glavom, u suradnji s djevojčicinom majkom, Pricer i 11-godišnjakinja nastavili su se igrati. Čak 48 tisuća ljudi pritisnulo je “palac gore” za policajca i beskućnu djevojčicu.

Izvor: net.hr