(VIDEO) KRVAVO PROROČANSTVO: Evo kad počinje TREĆI SVJETSKI RAT i zašto!

Vidovnjak Pastor Rikardo Salazar predviđa da će Kina i Rusija započeti rat protiv SAD-a tri meseca nakon što Evropa, zbog najezde izbeglica, zatvori svoje granice.

Rat-asteroidi-620x350

Svojevrsno zatvaranje granica tj. ograničavanje prolaska izbeglica već se dogodilo pre nepunih mesec dana što znači da bi nas veliki globalni sukob mogao zadesiti već na leto.

– Osim novog rata, Zemlju će 16. maja udariti ogroman asteroid koji će izazvati brojne zemljotrese i smrt više od milijardu ljudi – rekao je Salazar u Jutjub videu, ali i najavio novi Hristov dolazak.

Salazar je, inače, peruanski pravnik s adresom u Japanu, a plan mu je da izgradi najveći hrščanski hram na svetu. Kaže da mu se u snovima i priviđenjima javio Bog i rekao mu da je upravo on njegov kanal za prenošenje predviđanja svetu.

Zvučalo vam ludo ili ne, evo što sve predviđa Salazar:

1. April 2016.: Na nebu će se pojaviti zvezda koja će iz noći u noć postajati sve veća. Rusi će potvrditi da je reč o asteroidu koji će se sudariti sa Zemljom.

2. 16. maj 2016.: Asteroid veličine devet kilometara pasće kod obale Portorika. To će dovesti do brojnih zemljotresa, a cunamiji će uništiti obalna područja. Proradiće vulkani, a Kalifornija će nestati.

3. 16. jun, 2016.: Počeće Treći svetski rat između SAD-a s jedne i Rusije i Kine s druge strane. Koristiće se i atomske bombe koje će uništavati gradove u SAD-u i Japanu.

4. 25. oktobar 2016.: Završiće Treći svetski rat. Pobediće Rusija i Kina jer će Amerika biti oslabljena zbog udara asteroida.

5. mart 2017.: Kineski juan postaće prva globalna valuta.

6. Kraj 2018. do sredine 2019. godine: Rusija će napasti Izrael.

7. 2020.: Pojaviće se Antihrist koji će zasedati u Božjem hramu u Jerusalimu. Počeće i otvoreni progon hrišćana.

8. 2023.: Na Zemlju će se vratiti Isus Hrist jer u Bibliji stoji da će Antihrist Zemljom vladati 42 meseca.

Pogledajte video:

Izvor:24sata.hr