(VIDEO) Hrvatska je U TOTALNOM ŠOKU zbog ovog što se dogodilo…Nevjerojatne scene događale su se danas u popodnevnim satima na varaždinskom Starom gradu. Naime, pet djevojaka potuklo se, kako doznaje eVaraždin.hr od čitateljice, zbog dečka, a pritom je najmanje pedesetak njihovih kolega stalo u krug i navijalo.

tucnjava

Kao što je vidljivo na snimkama koje su eVaraždinu poslali neki od onih koji su incidentu svjedočili, djevojke su se čupale za kosu, udarale nogama i rukama, hrvale, davile, a sve je to pratilo pedesetak srednjoškolaca koji su navijali sastane.

“Cura je stavila status na Facebook da će ujutro oko 7 sati biti tučnjava ispred Graberja, no sukob je prebačen za popodnevne sati”, rekla je čitateljica.

‘Tučnjava se dogovarala tjedan dana unaprijed’

Sukob je trajao oko pola sata, a riječ o djevojkama iz Srednje strukovne škole Varaždina i cijelim slučajem zgrožena je čitateljica.

“Umjesto da se ide na kave ili u šetnje gradom, cure se tuku. Pitam se samo kako policija ili škole ove skupine djece nisu znali za događaj koji se dogovara tjedan dana unaprijed”, zaključila je čitateljica koja je poslala nekoliko videa tučnjave.

Pogledajte video:


Izvor: eVaraždin.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline