(VIDEO) DJEVOJČICA (14) JE KUPILA KUĆU: Nećete vjerovati KAKO je uspjela! Ovo je zaista genijalno

Sigurno bi vas zabavilo svaki dan kada biste čuli da tinejdžer poseduje kuću. Čak je još i interesantnije kada je u pitanju težak rad tinejdžera koji ga je doveo do toga da bude u zavidnoj kategoriji kupaca kuće.

kuca-devojcica-foto-jutjub-1459193161-874397

Ipak, ova mlada dama je baš to i uradila, a njena priča će vas zaprepastiti!

U jednom trenutku 14-godišnja Vilou Tufano odlučila je da okuša svoju sreću i sačuva nešto novca i uradi nešto za sebe, i počela je da zarađuje novac na jedini pametan način koji je mogla da smisli kao tinejdžer.

Vilou je uzimala neke besplatne stvari koje su se nudile na “Craigslist” i prodavala ih je dalje. U narednih nekoliko meseci, sačuvala je oko 6.000 dolara. Njeni roditelji nisu bili baš oduševljeni njenim idejama o zaradi u početku, ali kada je njen plan počeo da se ostvaruje i oni su krenuli da pomažu.

Ona je želela da kupi kuću vrednu 100.000 dolara, ali izgleda da su “Bogovi tržišta nekretnina” rešili da joj pomognu. Kuća od 100.000 dolara odjednom se prodavala za 16.000 dolara i Vilou nije želela da propusti tu priliku. Uspela je da se iscenka na 12.000 dolara koje je uštedela i eto! Postala je vlasnica kuće!

Bila je i gošča kod Elen u šou kako bi sa svima podelila svoju neverovatnu priču! Svaka čast!

Pogledajte video:

Izvor: Viral Stories