(VIDEO) BILA JE TEŠKA 327 KILOGRAMA: Debljala se kako bi ZADOVOLJILA OVAJ FETIŠ svog momka

Patty Sanchez (51) iz Nevade namjerno se bolesno udebljala kako bi zadovoljila fetiš svog dečka. Dnevno je unosila čak 13.000 kalorija i došla do nevjerojatnih 327 kilograma.

Ashampoo_Snap_2016.04.26_08h40m14s_003_

– Hodali smo 10 godina i u početku ga nisu zanimale velike žene, ali kasnije je rekao da sam mu otvorila posve novi svijet u kojem je uživao – prisjeća se Patty.

– Rekao mi je kako mašta o tome da me hrani i 90 posto naše veze vrtjelo se oko jedenja – ja volim kuhati i jesti, a on me volio gledati kako jedem i gladiti me po trbuhu – govori Patty.

U jednom trenutku njezin dečko je želio da bude najdeblja žena na svijetu, prenosi 24sata.hr.

– Polako sam umirala. Shvatila sam da radim neke stvari samo kako bih zadovoljila druge. Nikada se ranije nisam bojala smrti, o tome nisam razmišljala postajući sve deblja i deblja. Kada sam dotakla dno i kada više nisam mogla otići u kupaonicu bez pomoći, pomislila sam da neću moći biti tu za moju djecu i unuke. Shvatila sam što sam napravila i kajem se – kaže Patty, inače majka četvero djece.

Kada je konačno prekinula sa svojim dečkom fetišistom, krenula je s dijetom. Smršavjela je čak 107 kg , ali još je čeka težak put.

– Imam savjet za žene – nemojte dozvoliti da vas partner kontrolira i nemojte mu sve udovoljavati. Gledajte na posljedice, jer sam zbog toga otišla umalo u smrt – zaključila je Patty.

Pogledajte video:

Izvor: avaz.ba