VELIKA DRAMA: “Oprostite se od djece, imate još 48 sati!”Obitelj Božić iz Maslenice ipak će morati Centru za socijalnu skr u Zadru do ponedjeljka predati svoju djecu inače će se nad njima ponovno pokrenuti ovrha.

Ashampoo_Snap_2016.04.02_09h58m26s_002_

Nova je to sudska odluka koju su roditelji primili u četvrtak.

“Ne dam moju djecu, nikada ih neću dati, oni su ludi ako misle da će mi ih uzeti”, kroz plač govori Tomislava Božić iz Maslenice kod Zadra koja prema najnovijem sudskom rješenju svojih dvoje djece, troipolgodišnjeg sina i petogodišnju kćer, ipak mora predati Centru za socijalnu skrb i to do ponedjeljka.

Nisu pomogli ni prosvjedi građana i aktivista kod Božićevih, a zasad nije poznato kakav je rezultat istrage koju je u zadarski Centar uputila ministrica Bernardica Juretić. Sudsko rješenje je konačno. Mališani odlaze u dva različita doma u Zagrebu.

Nova socijalna radnica, no traženja ista

“Jutros sam zvala Centar za socijalnu skrb u Zadru, promijenili su i socijalnu radnicu, sada neka druga vodi moj slučaj, plakala sam, pitala što misle učiniti, a ona mi je samo odgovorila da mi je ponedjeljak zadnji rok da im predam djecu. Pa oni su stvarno ludi, ja ne dam svoju djecu, njima je u našoj kući dobro, zdrava su, uhranjena, to svatko može posvjedočiti i vidjeti, pa što hoće od mene, zašto mi to rade?”, jecajući je govorila Tomislava kojoj u slučaju da ne preda djeca ponovno prijeti ovrha nad njima.

Dodajmo svemu da je bračni par Božić svoje najmlađe dijete od godinu i dva mjeseca već smjestio u posebnu ustanovu s obzirom da ima višestruke probleme u razvoju.


Izvor: zadarski.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline