VAKCINE ZA BEBE IZAZIVAJU AUTIZAM, BOLESTI I SMRT: Amerika platila 3 milijarde odštete

Više od 16.000 osoba u SAD (recimo, čitava opština Ljig) umrlo je ili teško obolelo u poslednjih 27 godina posle primljene vakcine!

tizer-1457900131-863071

Od novorođenčadi do odraslih. Ovaj zastrašujući zvaničan podatak američke agencije HRSA, koja je deo Ministarstva zdravlja SAD, bio je decenijama tajna strogo čuvana od celokupne svetske javnosti!

U vešto skrivanim podacima, do kojih je Istraživački biro Kurira ekskluzivno došao, stoji činjenica da je američki Federalni sud od 1989. do početka 2016. morao da isplati više od tri milijarde dolara odštete za 4.481 porodicu kod koje je dokazano da su njeni članovi zbog vakcinacije oboleli od autizma, epilepsije, encefalitisa, cerebralne paralize ili su čak umrli! Praktično, to znači da su američka vlada i sudstvo priznali da vakcine (u nekim slučajevima) mogu biti opasne, čak i smrtonosne!

U Americi, međutim, vakcinacija je stvar ličnog izbora. A upravo u SAD, samo u prva dva meseca ove godine dokazano je 209 slučajeva zbog kojih je već isplaćen 81 milion dolara odštete unesrećenim porodicama!

Stav Svetske zdravstvene organizacije je sledeći: zdravu decu bi trebalo vakcinisati. SZO, telo Ujedinjenih nacija, u izveštaju iz 2013. insistira na odlaganju vakcinacije ukoliko su deca prehlađena ili izložena bilo kom vidu upale organa za varenje.

Izvor: kurir.rs