UŽAS: Ubio ujaka, ujnu i njihovog sina, pa od njih u loncu kuhao gulašUkrajinac (29) ubio je svog ujaka (68) i ujnu (51) te njihovog odraslog sina u stanu u Kijevu. Nakon toga, uzeo je noževe, raskomadao njihova tijela i stavio ih u lonac kako bi napravio gulaš.

Kad ga je policija otkrila, počinio je samoubojstvo netom prije nego su mu provalili u stan. Strahuje se da mu članovi rodbine nisu jedine žrtve.

– Kad smo ušli u stan, vidjeli smo dijelove tijela u kantama i loncima. Ono što je skuhao stavljao je u konzerve. Do našeg dolaska uspio je napuniti nekoliko konzervi – rekao je šef kijevske policije Andrej Krišenko.

Kanibal je otkriven nakon što su susjedi njegovih ubijenih rođaka primijetili da ih već danima nema i da se iz stana osjeti smrad, javlja Daily Mail.

Policija je u stanu osim ostataka tijela troje ljudi, pronašla i još jednog muškarca koji je bio živ, ali s nekoliko metaka u glavi. On je preminuo na putu do bolnice.

Na mjestu zločina bila su i dva pištolja s mecima. Nagađa se da je kanibal živio u mjestu Bila Tserkva, 120 kilometara od Kijeva.


Izvor: 24sata.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline