UŽAS! SLUČAJ KOJI JE POTRESAO REGION: Djevojčica zatekla oca kako…

E. T. (43) iz Novog Pazara, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao 15-godišnju kćerku, otkriven je nakon što su ga policiji prijavili ostali ukućani – supruga, sin i mlađa kćerka.

On je navodno više od četiri godine seksualno zlostavljao svoje dijete.

On je uhapšen u subotu, kad je policija upala u njihovu kuću, piše Kurir. Inače, ova porodica je izvjesno vrijeme živjela u Njemačkoj, a zatim su se doselili u Novi Pazar, prenosi Kurir.

– Sumnja se da je E. T., koji je inače porijeklom iz Prištine, kćerku počeo da napastvuje kad je imala 11 godina, još dok su živjeli u Njemačkoj, i da ju je na seks prisiljavao posljednje četiri godine. Djevojčici, koja je sada učenica jedne osnovne škole, prijetio je da nikome ništa ne smije da kaže i ona je ćutala. Kakav je pakao preživljavala govori i saznanje da je htjela da se ubije, navodi izvor Kurira.

Navodno je mlađa kćerka vidjela oca kako siluje njenu stariju sestru. Užasnuto dijete sve je navodno ispričalo majci, majka je stariju jćerku pitala je li to istina, a kad je dobila potvrdan odgovor, otišli su u policiju. Djevojčica je od subote pod nadzorom majke i Centra za socijalni rad. Ona je jučer bila potpuno iscrpljena, iznemogla i psihički rastrojena.

Djevojčica za koju se sumnja da je silovana jučer je bila na ljekarskim pregledima.

Nema informacija šta je osumnjičeni otac juče rekao pred policijom i istražnim organima i kako se branio.

Izvor: fokus.ba