UŽAS! DOKTORI ŠAMARALI I DAVILI DJEČAKA: Slučaj koji je digao Balkan na noge!Umjesto anestezije, sedmogodišnji dječak Edin Vitanovski iz makedonskog grada Berova dobio je batine od doktora ortopedskog odjeljenja Kliničke bolnice u Štipu gde ga je majka Telkizea dovela da mu doktori namjeste slomljenu ruku.

96414_1edin

Dežurni doktori su dječaka, kako je ispričala njegova majka, tokom pokušaja da mu namjeste slomljenu ruku bez anestezije, udarali po licu nanoseći mu ozbiljne povrede, javljaju makedonski mediji.


– Rekli su mi da uđem unutra, i ja sam ušla. Nisu mogli da mu stave anesteziju, pa su mi onda rekli da izađem. Spolja, iz hodnika sam čula dijete kako vrišti i doziva me. Kada sam ušla vidjela sam mu krvava usta i modrice po licu, a jedan doktor ga je držao za grlo da ne vrišti, kaže majka dječaka Edina

Ovaj skandalozan slučaj se dogodio 30. avgusta oko 22 sati. Majka i dijete su još uvijek u šoku zbog nehumanog odnosa doktora od kojih su zatražili pomoć. Zato je majka dječaka Telkizea Vitanovska incident prijavila policiji.

– To je sramota, da ga dva doktora tuku. Od jednoga je dobijao šamare, a od drugoga koji ga je udarao zaradio je modrice. Mogu samo da zamislim kakve bolove je trpjelo moje dijete, što od slomljene ruke, što od batina doktora – kaže Vitanovska.

U policiji u Štipu su potvrdili incident, a trenutno rade na kompletiranju slučaja. U Kliničkoj bolnici negiraju bilo kakvo nasilje nad djetetom, uprkos fotografijama koje je pred kamerama TV Star pokazala njegova majka na kojima se vide modrice po licu djeteta.

– Dijete je pregledao doktor specijalista ortoped, koji je konstatovao da je slomljena lijeva podlaktica. Naloženo je da se napravi repozicija sa tegljenjem ruke, i ona je završena profesionalno – izjavila je Marina Šumanska, portparol Kliničke bolnice u Štipu.


Izvor: avaz.baPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline