UMRO NA 20 MINUTA I ŠOKIRAO SVIJET: Ono što on ima da kaže – NIKO DO SADA NIJE REKAO

Zak Klements je 17-godišnji dječak iz Teksasa, koji od malena voli sport i u odličnoj je formi. Ali, on se iznenada onesvjestio dok je trčao na času fizičkog, a ljekari kažu da njegovo srce nije kucalo, odnosno da je bio mrtav punih 20 minuta!

djecak

Jedva su uspjeli da ožive Zaka, nakon nekoliko dana se probudio iz kome, ali oni i dalje nemaju nikakvo naučno objašnjenje kako je njegovo srce ponovo zakucalo i kako mozak nije oštećen tokom tog vremena. Ali, dječak tvrdi da zna kako je preživio – spasao ga je Isus Hrist!

– Dok nisam bio živ, vidio sam čovjeka duge kose i guste brade. Stavio mi je ruku na rame i rekao da ne brinem, da će sve biti u redu. Nije mi trebalo mnogo da shvatim da je u pitanju Isus Hrist – ispričao je Zak.

Možda zbog sopstvene religije ili zbog toga što ljekari nemaju objašnjenje za čudnovato Zakovo preživljavanje, ali dječakova porodica u potpunosti vjeruje u ovu priču.

– Kada se probudio, ispričao nam je kakvo iskustvo je doživio, ali ljudi nisu u stanju tako nešto da shvate – kaže Zakov otac Bili.

Ni njegova supruga Tereza nema sumnje da je lično Isus spasao njeno dijete.

Pogledajte video:

Izvor: srbijadanas.com