Uhvatio ženu s ljubavnikom u krevetu: Ono što je uradio ravno je UŽASU!

Bila je nevjerna i ukaljala je moju čast kao muškarca. Ja sam samo uklonio ženu koja mi je uništila život na ovom svijetu, rekao je ubojica policiji i nije pokazao žaljenje.

Juan Carlos Garcia (42) iz Kolumbije je optužen da je upucao i ubio svoju ženu i njezinog ljubavnika. Uhvatio ih je gole dok su se seksali.

Sandra Castellanos je imala 39 godina, a njezin ljubavnik Noe Gomez 35. Juan Carlos je sumnjao da ga njegova žena vara dok on radi noćne smjene kao zaštitar. Juan Carlos je 4. kolovoza odglumio da ide na posao. Oko 21 sat se vratio i dok je troje djece spavalo izvukao je pištolj i ubio par. Garcia je za nevjeru saznao od susjeda. Skrivao se u kući svojeg prijatelja prije nego se vratio doma i uhvatio preljubnike na djelu. Kasnije se predao policiji, ali nije pokazao kajanje.

– Bila je nevjerna i ukaljala je moju čast kao muškarca. Ja sam samo uklonio ženu koja mi je uništila život na ovom svijetu – rekao je Carlos policiji. Ostaje u pritvoru i uskoro bi se trebao pojaviti pred sucem. Brigu o djeci preuzet će rođaci.

Izvor: 24sata.hr