UHAPŠEN PEDOFIL IZ BEOGRADA: Majka djevojčice (11) namamila ga preko Fejsbuka!Beogradska policija uhapsila je jučer pedofila D. Ž. (60) koji je pokušao preko Fejbuka da namami djevojčicu (11) da se sretne sa njim u gradu, predstavljajući se kao njen vršnjak.

thumb460_95376_1maj

Ovu informaciju sinoć je na društvene mreže postavio i Igor Jurić, otac prije dvije godine otete i ubijene Tijane (15), i zahvalio se inspektorima na hapšenju.

Naime, djevojčicu je na fejsbuku pronašao D. Ž. koji se predstavio pod lažnim imenom. Dok nije pridobio povjerenje djeteta slao joj je simpatične poruke, ali ubrzo se prešao na vulgarne. Djevojčicu je zasipao i fotografijama polnog organa.

Uplašena jedanaestogodišnjakinja cijeli slučaj je ispričala majci N. J. koja je počela u ime kćerke da se dopisuje sa pedofilom iz Beograda. Hrabra žena to je radila punih sedam dana, sve dok ga nije namamila da se nađu u gradu. Uhapšen je kada se pojavio na ranije zakazanom mjestu. U njegovom džepu policija je pronašla vijagru koju je ponio sa sobom. Njemu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, a danas bi trebalo da bude saslušan u Tužilaštvu.

Inače, policija je u kompjuteru uhapšenog u njegovoj kući pronašla dosta po*nografskog materijala. Na pojedinim od njih postoje scene sek*ualnog zlostavljanja djece.

– Majci N. J. koja je najviše zaslužna za ovo hapšenje hvala na nevjerovatnoj hrabrosti – sinoć se zahvalio na Fejsbuku Igor Jurić, uz želju da se ubuduće objavi ime i prezime uhapšenog.


Izvor: Alo.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline