UGURALI SU GA U CRNI KOMBI: Dječak (6) otet nasred ulice!Strahuje se kako je jedan engleski dječak otet nakon što je primijećeno kako ga se brzo gura u stražnji dio crnog kombija, piše Daily Mail.

3795c14b00000578-3758977-image-a-15_1472158193507

Vjeruje se kako je dječak, star oko šest godina, visok oko 122 cm i odjeven u crvenu majicu kratkih rukava i tamnoplave traperice, otet u blizini postaje Redhill u Surreyu, Engleska.

Svjedok je vidio dječaka kako popravlja lanac na svom biciklu jučer u 16.45, kada se iznenada pojavio crni VW Transporter s registarskom oznakom 02. Dječak je ubačen u stražnji dio, a bicikl je ostao ležati na cesti.

Lokalna je policija izjavila kako nema razloga vjerovati kako je svjedok pogriješio, ali priznaju kako niti njima niti bilo kojoj drugoj službi u Ujedinjenom Kraljevstvu nije javljeno da je nestalo dijete.

Policajci su proveli noć tražeći dječaka i crni kombi i pozivaju javnost da ih kontaktira ako imaju neke informacije.

“Nemamo još prijavu od roditelja nestalog djeteta i hitno moramo saznati o kome je riječ”, izjavili su iz policije. “Imamo dobar opis kombija, ali nemamo pune registarske tablice.”

“Ovaj slučaj tretiramo izrazito ozbiljno i imamo mnogo policajaca i pasa koji traže modificirani VW Transporter i druge tragove”, objavila je lokalna policija.


Izvor: net.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline