UDALA SE ZA PENZIONERA (83): A onda mu ukrala 142.000 eura i pobjegla!

Franju Sambola (83) iz Vojnovca Loborskog, u Hrvatskoj, opljačkala je njegova žena, poreklom iz Rusije, Narija Kordić Sambol (61) i ukrala mu čak 142.000 evra ušteđevine. Nakon toga joj se izgubio svaki trag.

Novac10-670x447

Međutim, kada ju je Franjo raskrinkao, ona mu je vratila 41.000 evra, dok je ostatak sakrila, pa se zbog toga u ceo slučaj uključilo i Državno tužilaštvo.

Za razliku od Narije koja tvrdi da je od, sad već bivšeg supruga uzela samo 41.000 evra koje mu je vratila nakon što je pozvao policiju, dok o ostataku iznosa od 101.000 eura ne zna ništa, advokat Sambolec, koji je penziju zaradio kao gastarbajter u Nemačkoj, ogorčen je na njen lopovluk.

– Nakon smrti supruge, osetio sam se usamljen i rešio da se javim na oglas jednoj ženi. Zvao sam je i rekao joj da dođe kod mene kako bi se venčali. Nakon večanja, ja sam joj pokazao kofer u kojem mi stoji penzija. Onda je nestala sa parama. Inače, ja sam bio uveren da je mafijašica. Imala je odsečen mali prst – rekao je Franjo.

Inače, Franju su svi pitali zašto je izabrao baš nju za ženu, na šta je on odgovarao da mu je bilo bitno da ima “nekoga”. Doživeo ju je kao siroticu, a ona ga je opljačkala.

– Napisao sam testament da nakon moje smrti sve njoj ostane, ali sam ju nedavno stopirao. Uprkos svim njenim brakovima, ona je i dalje bez ičega. Kad smo se venčavali u Loboru, bilo me malo sram, priznajem. Nemamo slike za uspomenu sa venčanja ni iz zajedničkog života. Osramotila me ovim činom. Zbog nje sam proveo dva dana u pritvoru – rekao je Franjo.

Izvor: jutarnji.hr