Ubrizgava si opasnu tvar u mišiće: “Uzgojio divovske mišiće radi slave! Amputirat će mu ruke…”Njegove ruke danas izgledaju prilično deformirano, a poprimile su i nezdravu crveno-ljubičastu boju. Liječnici upozoravaju da je vrlo opasno to što radi, ali on ih ignorira.

Zbog divovskih mišića prozvali su ga “ruski Popaj”, ali upravo oni mogli bi ga koštati normalnog života.

Kirill Tereshin (21) bicepse kojima se sve donedavno hvalio na Instagramu nije dobio napornim vježbanjem u teretani, nego ubrizgavajući u njih kombinaciju kemikalija koju sam radi kod kuće, a koja je bazirana na Synthol ulju.

S injekcijama je počeo kada je izašao iz vojske i već za deset dana njegovi mišići su postali ogromni, piše Mirror.

Njegove ruke danas izgledaju prilično deformirano, a poprimile su i nezdravu crveno-ljubičastu boju. Liječnici upozoravaju da je vrlo opasno to što radi. Već su mu rekli da može doći do paralize, no sada jedan vrhunski liječnik kaže da je opasnost još veća.

– To se neće dogoditi odmah, ali vrlo će vjerojatno morati amputirati ruke u budućnosti. Čak i da sad prestane ubrizgavati supstancu, njegovo tijelo je neće moći izlučiti sljedećih pet do sedam godina – tvrdi doktor Evgeny Lilin.

Iako su posljedice već vidljive, Kirill ignorira savjete liječnika. On tvrdi da sve to radi zbog Instagram slave.

Cilj mu je skupiti milijun pratitelja da, kako kaže, ne mora više raditi.

– Volim da me ljudi priznaju – kaže Kirill i dodaje da je uštedio koristeći “domaću” smjesu jer je na nju potrošio oko 4000 rubalja, dok bi na pravo Synthol ulje potrošio 400.000 rubalja.


Izvor: 24sata.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


 Lajkajte nas na Facebooku!