UBIO SE ZBOG NEUZVRAĆENE LJUBAVI: Mladić (23) skočio s mosta na srce na pločniku!

Filip Dimitrijević bacio se sa Brankovog mosta na mjesto na kojem je ispisana ljubavna poruka na šetalištu.

92604_brankov-most-srce-plocnik-foto-ps-1443563553-751415

Filip Dimitrijević (23) iz Beograda ubio se skokom na pločnik ispod Brankovog mosta. Tijelo nesretnog mladića nađeno je juče oko 2.30 na mjestu na kojem je nacrtano veliko srce.

Motiv samoubistva nije poznat jer mladić nije iza sebe ostavio oproštajno pismo, ali se nagađa da je to učinio zbog ljubavnih problema.

Tragedija se dogodila na šetalištu kod novobeogradske strane Brankovog mosta.

Imao suicidne namere

– Mladić je pao sa 15 metara visine na veliko nacrtano srce na šetalištu, iznad koga stoji natpis: „Sve je ovo premalo za kraj…“. Sve navodi na to da je motiv samoubistva neuzvraćena ljubav, ali to tek treba da bude utvrđeno – kaže za Kurir izvor iz istrage.

thumb460_92604_brankov-most-srce-plocnik-foto-nemanja-pancic-1443563553-751413

Prema riječima našeg sagovornika, mladić je i ranije imao suicidne namere, ali nisu poznati uzroci toga.

Ekipa Kurira posjetila je juče Filipovu porodicu. Međutim, nesrećni ljudi od šoka nisu imali snage da komentarišu razloge zbog kojih se mladić odlučio na ovakav korak.

– Majka i sestra su slomljene bolom. Ništa proteklih dana nije ukazivalo na tragediju koja im se dogodila – rekao je jedan od rođaka koji je došao da izjavi saučešće i pomogne unesrećenoj porodici.

Jedan od Filipovih poznanika iz ulice kaže da mladić nije bio u vezi.

– Filip je imao djevojku, ali su se razišli još prije godinu dana. Ne znam da li to ima veze sa njegovim samoubistvom – priča naš sagovornik.

Komšije za pokojnog mladića i porodicu imaju samo reči hvale.

– On je te večeri bio s drugarima i pola sata posle ponoći su se razišli. Niko ne zna šta se u njegovoj glavi dešavalo. Žao mi je Filipa, bio je dobar i uvijek nasmejan. Uvijek bi se ljubazno javio na ulici – rekla je komšinica koja nije željela da objavljujemo njeno ime.

Bio dobro raspoložen

Radnica jednog od obližnjih lokala kaže da je Filipa vidjela posljednji put prije tri dana.

– Ne mogu da vjerujem da se odlučio da uradi tako nešto. Bio je ovdje u petak, bio je dobro raspoložen. Ne znam šta mu se desilo, izuzetno mi je žao tog dečka, ali i njegovih roditelja – istakla je potresena žena.

Izvor: kurir.rs