Ubio majku i troje djece: Zastrašujući snimak udesa koji je frapirao EvropuZastrašujuća snimka stiže s engleskih cesta i pokazuje sav užas trenutka u kojem se vozač kamiona zabija u auto ispred i pritom ubija majku i troje djece. A sve to zbog mobitela, odnosno traženja muzike po mobilnom aparatu…

581765b2-49e8-4b1c-809d-736d0a0a0a64-kamion-718x446

Tomasz Kroker (30), zabio se u automobil Tracey Houghton u trenutku kada je došlo do zastoja na autocesti A34 u blizini Newburyja. U autu su bili i njeni sinovi Ethan Houghton (13) i Josh Houghton (11), te pokćerka Aimee Goldsmith (11).

Kroker je vozio oko 80 km/h i nije primjetio da je došlo do zastoja u prometu jer je prčkao po mobitelu. Međutim, kamera iz kamiona pokazala je svu jačinu udara od koje je cijela obitelj poginula na mjestu.

Krokeru se danas sudilo za opasnu vožnju te mu je sudija odrezao kaznu od deset godina zatvora, no obitelj preminulih nije zadovoljna presudom. ‘Ovo nije dovoljna kazna za zločin koji je počinio.

Njegovo korištenje mobitela dok vozi kamion pretvorilo je vozilo u smrtonosno oružje i mora odgovarati kako spada’, poručila je obitelj.

Pogledajte video:


Izvor. avaz.baPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline