UBIO JE JAJETOM: “Rekla je da me vara i da uzima djecu. Pogodio sam je u glavu”!Usred svađe Paul Hemming je silovito u glavu pogodio Natalie Hemming imitacijom Fabergeovog jaja koje je `teško kao kamen`. Nakon ubojstva, prikrio je zločin. “Nisam mogao vjerovati da sam to učinio. Samo sam pomislio: `Sr…, u nevolji sam.

thumb460_99340_capture-20161102-013237Kako ću ovo objasniti djeci?` I tada mi je sinulo da moram prikriti što sam učinio jer sam znao da sam je ubio“, kazao je to Paul Hemming (43) kojem se u Velikoj Britaniji sudi za ubojstvo supruge Natalie Hemming (31).

Hemming je priznao da je ubio svoju suprugu nakon što mu je otkrila da je spavala s drugim muškarcem. Usred svađe u njihovoj kući u Milton Keyesu 1. maja, pogodio ju je u glavu s imitacijom Fabergeovog jaja.


Jaje od oko 1000 eura, koje je teško kao kamen, pogodilo je Natalie Hemming u glavu nakon čega je pala na stolić u dnevnom boravku. Udarac je bio toliko silovit da je preminula na mjestu, piše Daily Mail.

Hemming je tada poroti ispričao kako je odnio njezino tijelo u auto dok je troje djece spavalo na katu kuće. Kazao je da se odvezao 50-ak kilometara dalje u šumovito područje, gdje je skinuo svu odjeću sa supruge i odbacio je u šipražje. Njezino tijelo pronađeno je tri sedmice kasnije.

Hemming je odmah na početku suđenja priznao ubojstvo bez predumišljaja, kao i da je kriv za sprječavanje zakonitog i dostojanstvenog pokopa žrtve. Kazao je da je cijelo vrijeme istrage lagao obitelji, prijateljima i policiji.

Priznao ubojstvo tek na sudu: Bilo me sram

Na pitanje zašto je tek na početku suđenja priznao krivicu kazao je da je bio posramljen zbog toga što je učinio.

– Bilo me sram zbog toga što se dogodilo Natalie. Bio sam jako zbunjen – rekao je Hemming na sudu.

Hemming je ispričao kako su se on i Natalie, koja je imala kćer iz prijašnje veze, upoznali 2007. godine. Par koji je zajedno imao dvoje djece, živjeli su zajedno, no imali su dva kratka perioda razdvojenosti 2010. godine i 2013. godine.

U prijašnjoj svađi udario ju je s bocom u glavu?

Na sudu se moglo čuti kako je policija zabilježila dva incidenta tijekom njihove devetogodišnje veze, a u jednom je on navodno udario Natalie s bocom u glavu.

Hemming je rekao na sudu da su sedam dana prije njezine smrti imali nesuglasice i da se spominjala opcija rastave. Kazao je da mu je ta pomisao slama srce, ali tvrdi da nije bio nasilan prema Natalie prije ubojstva.

U noći 30. aprila Natalie je odsjela u hotela sa prijateljem Simonom Dennisom i par je tada spavao po prvi puta. Hemming je kazao da kad se vratio kući idućeg poslijepodneva odmah je znao da nešto nije u redu. Sumnjajući da Natalie ima aferu, čekao je da djeca odu u krevet prije nego se suočio s njom. Hemming je rekao da mu je tada priznala da je provela noć s drugim muškarcem.

Rekla mi je: Nisi me volio koliko si trebao. Sada me drugi voli

Nakon što su ga u sudnici pitali kako se osjećao kada je saznao da ga je prevarila s drugim, Hemming je kazao: Osjetio sam paniku da ću je izgubiti`.

Tvrdi da je Natalie nakon priznanja da ga je prevarila rekla: `Idem probuditi djecu. Bilo mi je dosta. Imao si svoju šansu`. Također, kazao je kako mu je rekla da ju nije volio koliko ju je trebao voljeti, a da je netko drugi sada tako voli.

– Bio sam istovremeno zbunjen i uznemiren i nisam htio izgubiti djecu – kazao je Hemming i tvrdi da su se tada počeli naguravati.

– Pokušao sam ju spriječiti da ode gore jer nisam želio da uzme djecu – kazao je.

Odgurnuo ju je, a ona je krenula prema hodniku. Tada je zgrabio Fabergeovo jaje pokraj televizora.

`Zgrabio sam jaje i bacio ga prema njoj. Nisam razmišljao`

– Htio sam prvi izaći iz sobe kako bi je spriječio da ode po djecu. Bacio sam jaje prema njoj. Nisam razmišljao kako jako ću ga baciti. Sve se dogodilo u djeliću sekunde. Prvo sam pomislio da je jaje nije pogodilo, ali onda sam shvatio da je – rekao je Hemming.

Nakon udarca, Natalie se samo srušila na stolić. Na pitanje što mu se motalo po glavi u momentu bacanja jaja prema njezinoj glavi, Hemming je rekao: `Nemam pojma`.

Nakon što je Natalie pala, Hemming je odjurio van i iz njezinog auta izvadio dječje autosjedalice kako bi je spriječio da odvede djecu. No, kada se vratio u kuću, Natalie je i dalje ležala na podu i tada je shvatio da je mrtva.

U sudnici je kazao da nije imao namjeru ubiti je.

Dok su djeca spavala, ubacio je njezino tijelo u auto, dovezao se do šumskog područja, skinuo je do gola i vukao za noge sve do šipražja gdje ju je odbacio. Suđenje se nastavlja.


Izvor: 24sata.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...