UBICA SE ZVJERSKI IŽIVLJAVAO NAD DJETETOM: Od jezivih rezultata obdukcije će vam pozliti…

Monstrum Vladica Rajković iz Vratarnica kod Zaječara, koji je oteo, silovao, prebio i ubio Anđelinu Stefanović (3), na jeziv način je priznao koliko je mučki usmrtio nesrećno dete.

MG_9096-copy-670x447

Vladica je prvo sa prvog rođendana ćerkice njegovog brata odveo Anđu, a nakon toga izvršio ovaj strašan zločin, zatim je oprao odeću u reci Timok, pa se vratio na proslavu kao da se ništa nije dogodilo.

Obdukcija koja je izvršena, pokazala je da je devojčica preminula u strašnim mukama i bolovima, jer su joj nanete mučne povrede.

Na saslušanju, Vladica je potpuno hladnokrvno ispričao detalje ovog monstruoznog zločina kojim je zgrođena čitava Srbija. Do detalja je ispričao kako joj je prvo smrskao glavu, a zatim izvadio utrobu.

Zajecar1

– Anđelina je umrla u jezivim mukama, monstrum joj je ostavio stravične povrede. Lobanja joj je potpuno smrskana od silnih udaraca pesnicom i kamenom, a utroba joj je pocepana. Ubica joj je silovanjem i batinanjem praktično izvadio creva. Ovako unakažen leš odavno nije viđen – kaže svedok sa obdukcije za Informer.

U policiji je tvrdio da je bio “u ludilu” i da ni sam ne zna zašto ju je ubio.

Vladica

– Odveo sam Anđelinu sa rođendana, a kad smo došli do seoskog puta, počeo sam da je udaram. Onda sam je silovao, a pošto je vrištala, morao sam opet da je udaram da bih je smirio. Najpre sam je tukao pesnicama, a onda i kamenom. Batrgala se nogama i grebala me rukama, a ja sam bio u besu, nisam više mogao da se kontrolišem – rekao je u policiji, a zatim dodao:

– Morao sam da to uradim do kraja. Ni sam ne znam zašto sam je ubio, bio sam “u ludilu”. Tukao sam je dok je davala znake života. Kad se umirila, odvukao sam je iz skoro presušenog potoka kod Zagrađa u obližnji šumarak i prekrio lišćem.

Mala Anđelina Stefanović biće sahranjena danas u 15 časova na lokalnom groblju u Vratarnici.

Prisetite se dece koju su ubili monstrumi:

Izvor: telegraf.rs