U PETAK NAM STIŽE SMAK SVIJETA: Crni Mjesec će se pojaviti na nebu, BLIŽI NAM SE KRAJ (VIDEO)

Predstojeća pojava Crnog Meseca, kod pojedinih budi veliki strah i daje razloge za brigu. Prvo smo imali Super Mesec, onda Krvavi Mesec i sada nam u petak stiže Crni Mesec.

gavrani-crni-mesec-670x447

Naime, u petak uveče novi fenomen Crni Mesec očaraće svojim prisustvom nebo. Međutim, iako će se mnogi truditi da ga vide, ovaj put neće moći uopšte da se uoči.

– Crni Mesec je pomalo neobičan nebeski događaj, pojavljuje se jednom na svaka 32 meseca. – rekao je Džo Rao sa portala Space.com.

Prošli put kada se pojavio Crni Mesec bilo je u martu 2014. godine. Problem je što ove godine Crni Mesec će biti nevidljiv, jer će njegova sunčana strana biti okrenuta suprotno od Zemlje. Ono što možemo da vidimo je potpuno u senci.

Biće potrebno nekoliko noći do vremena kada će moći da se vidi kao delić srebra, u vreme kada polumesec bude povećavao svoju veličinu. Za deo istočne hemisfere, posebno Aziju, Australiji, Africi i Evropi, Crni Mesec će se pojaviti posle ponoći.

Teoretičari zavere su zabrinuti jer posle “vatrenog prstena” i solarne eklipse u septembru, tokom koje su Mesec, Zemlja i Sunce bili i liniji iznad Afrike, stiže Crni Mesec, jer to, po Bibliji na koju se pozivaju, može da znači kraj za nas.

Crni Mesec koji će se dogoditi u petak ima specijalno značenje zbog nečeg sasvim drugog.

Prvi dan septembra doneo je sa sobom “vatreni prsten”. Naime, Mesec je bio u ravni sa Zemljom dok je Sunce bilo iznad Afrike, pa je izgledalo da je Sunce potamnelo. Plus, predstojeća pojava Crnog Meseca, kod pojedinih budi veliki strah i daje razloge za brigu.

– Ovi znaci upućuju na to da Isus dolazi. Približavamo se kraju našeg sveta, kao i kraju celokupnog života na Zemlji – piše u jednoj od teorija zavera.

Kada ova dva fenomena povežu sa Biblijom onda pojedini hrišćani i zagovornici teorija zavera u svemu tome mogu pronaći izvor svog straha.

Naime, kako se navodi, Knjiga Matejeva poglavlje 24:29 kaže:

– Odmah nakon iskušenja tih dana Sunce će potamneti a Mesec neće sijati, zvezde će padati sa neba, sile neba će biti uzdrmane.

Sledeći Crni Mesec pojaviće se u julu 2019. godine.

Pogledajte video:

Izvor: telegraf.rs