TROVANA JE 35 GODINA: 100 ljekara nije otkrilo šta je UNIŠTAVA, sve vrijeme je bilo u njenoj kući!

Nepokretna Dana Anhalt bila je trovana punih 35 godina, a čak 100 doktora bezuspješno je pokušavalo da ustanovi uzrok njenog stanja.

Ona je prvo bolovala od meningitisa, infekcije sinusa, raznoraznih napada, migrena i hormonskih problema, koji su počeli kada je imala 16 godina. Čak je patila od užasnih alergija i neprestano je gubila na kilaži.

Ova, sada 37-ogodišnja spisateljica iz Hangtingtona u Njujorku je čak dobila dijagnozu Lajmske bolesti 2016. godine. Uprkos terapijama, njeno stanje je nastavilo da se pogoršava. Danina porodica je uzrok njenog stanja pronašla sasvim slučajno i to tek kada su osjetili čudan miris koji se širi iz podruma, koji je bio preplavljen crnom otrovnom buđi.

Vjeruje se da je ova otrovna buđ u njenu kuću ušla nakon poplava koje su se desila u kući još dok je dana bila mala.

“Ispostavilo se da sam provela 37 godina pomalo se trujući iznutra. Nije bilo lako uraditi sve naknadne testove, ali na kraju decenije mog mučenja imaju neki smisao”, rekla je Dana.

“Pored silnih mononukleoza, prehlada, bolesti sinusa i hormona, koji su počeli kada sam imala 16 godina, pa preko Fibromialgije koju sam dobila kada mi je mama umrla, pa sve do 2011-12 kada sam maltene bila vezana za krevet, niko nije uspijevao da pronađe uzrok moje bolesti već su svi liječili posljedice”, kaže Dana.

“Sada sam trajno osjetljiva na mnoštvo lijekova i alergična na dosta vrsta hrane. Imam alergiju i na lijekove za bolove, i veoma česte osipe po tijelu. Ko zna kada će to prestati”, otkrila je Anhaltova. Kada je uzrok pronađen, doktori su savjetovali Dani da se iseli iz kuće i ostavi sve svoje stvari, jer su kontaminirane.

Ona sada sa porodicom prikuplja novac za pomoć pri njenoj selidbi i do sada su sakupili 29.000 eura (31.000 dolara).

Izvor: Kurir.rs