TRAŽE OTKAZIVANJE KONCERTA: Mještani ovog grada NE ŽELE Brenu za Novu godinu, a razlog je…Grupa građana iz Čačka pokrenula je peticiju kojom se od gradskih vlasti traži da otkažu koncert Lepe Brene za doček Nove godine i da novac opredijeljen za taj nastup preusmjere za siromašnu i bolesnu djecu.

Koncert Lepe Brene, prema riječima gradskog rukovodstva, košta oko 2,5 miliona dinara (oko 20.000 eura), od čega bi 1,9 miliona dinara (oko 15.000 eura) trebalo da izdvoji grad iz budžeta, a ostatak honorara za pjevačicu trebalo je da nadomjeste lokalni privrednici.

Kao organizatori potpisivanja peticije, u dopisu koji je upućen medijima, navode se “poreski obveznici i prosvijećena omladina Čačka”.

“Postoji mnogo razloga da usmjerimo novac tamo gdje on nekome znači: hljeb bez igara, zdravlje bez sms-a, školovanje bez stresa – život sa dostojanstvom. Za čojvečniji Čačak”, navodi se u obrazloženju peticije.

Sugrađani se pozivaju i da potpišu peticiju na portalu peticije24.com.

“Darujmo novac bolesnoj i siromašnoj djeci! Pokažimo na ovaj način da brinemo za njih, da ih nismo zaboravili! Ili možda jesmo”, navodi se u obrazloženju.


Izvor: Alo.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...