TRAMPU SE CRNO PIŠE: Evo šta je Baba Vanga prorekla…Donald Tramp je pobijedio na izborima, ali ako je vjerovati proročanstvima baba Vange, kontroverzni milijarder neće stupiti na funkciju američkog predsjednika!

99968_1tramp-vanga_f

Nostradamus sa Balkana, kako su američki mediji nazvali čuvenu proročicu, predvidjela je da će 44. predsjednik biti afroamerikanac. Ako je vjerovati proročici, Trampove pristalice imaju razloga da strahuju do njegove inauguracije 20. januara, jer je baba Vanga prorekla da će Obama biti posljednji predsjednik SAD.

Tramp je pobijedio u izbornoj trci, ali do ulaska u Bijelu kući i zvaničnog preuzimanja predsjedničke finkcije dijele ga još nešto više od dva mjeseca, tako da i dalje ne može da se kaže da je Vangino proročanstvo netačno.

Predviđanja Vangelije Dimitrove, mnogo poznatije kao baba Vanga, zapisivali su njeni saradnici, tako da su i do danas sačuvana njena frapantna predviđanja. Ona je između ostalog predvidjela perestrojku u SSSR-u, smrt princeze Dajane, početak Drugog svetskog rata, raspad Jugoslavije, sukobe u Gruziji, pogoršavanje ekološke situacije na našoj planeti, pa čak i Arapsko proljeće i rat u Siriji!

Dimitrova je umrla 11. avgusta 1996. u 85 godini. Sahranjena je u crkvi svete Petke, a koliki je bio značaj ove proročice govori podatak da su nakon njene smrti naučnici od porodice tražili da im dozvole da proučavaju njen mozak. Njena sestra Ljupka je odbila da se kasapi telo pokojne proročice.


Izvor: Informer.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...