TRAGIČAN ZAVRŠETAK POTRAGE: Dvije osobe ubile Arnelu Đogić iz Olova, a potom je bacile sa liticeNakon što je u noći sa subote na nedjelju nestala djevojka Arnela Đogić iz Olova, u prostorije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK) privedene su dvije osobe koje se dovode u vezu sa njenim nestankom, koje su tokom obrade u prostorijama MUP-a ZDK priznale ubistvo.

56d46bfc-6fc0-4287-b47b-5ae90a0a0a64-arnela-718x446


Potvrđeno je ubistvo od strane dvije osobe S.A. iz Olova i M.B. iz Sokoca. Osobe su uhapšene i trenutno se nalaze u sektoru Krim policije, gdje se vrši kompletiranje izvještaja o krivičnom djelu ubistva za tužilaštvo – potvrdio je za “Avazov” portal operativni MUP-a ZDK.

On ističe kako su pomenute osobe operativnim radom priznale kako su izvršile ubistvo, a potom bacile djevojku sa litice kod Olova.

– Timovi specijalne jedinice MUP-a ZDK, alpinisti i ronioci, trenutno vrše pretrage terena za koje su počionioci krivičnog djela kazali da su bacili djevojku – zaključio je za “Avaz” dežurni operativnog centra MUP-a ZDK.

U prostorijama Ministarstva unutrašnjih poslova trenutno se vrši kriminalistička obrada nad dvije osobe koje se dovode u vezu sa nestankom Arnele Đogić. Kako saznaje “Avazov” portal, privedene osobe su S.A. iz Olova i M.B. iz Sokoca obojica rođeni 1990. godine.

– Zbog stjenovitog terena i bujice potraga je otežana, međutim, pripadnici specijalne jedinice MUP-a ZDK ulažu maksimalne napore kako bi pregledali teren – rečeno nam je iz operativnog centra MUP-a ZDK.

Redakciji “Avazovog” portala javili su se čitaoci s informacijom da je pronađeno beživotno tijelo djevojke, u mjestu Krševi prema selu Čude u Olovu.

Na osnovu brojnih poruka koje je redakcija “Avazovog” portala primila danas, navodno je riječ o Arneli Đogić, djevojci koja je prije nekoliko dana nestala u Olovu.

Podsjetimo, nestala Đogić posljednji put je viđena dok je upravljala svojim automobilom, koji je kasnije pronađen nedaleko od porodične kuće.

Ovo je bio drugi slučaj nestanka osobe u proteklih mjesec dana na području Olova.

PROČITAJTE JOŠ: STRAVIČAN ZLOČIN: Ovo su mladići koji su priznali da su ubili Arnelu Đogić i bacili je s litice!


Izvor: avaz.baPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline