TINEJDŽER SE DOVEZAO KUĆI U FERARIJU: Kada je objasnio roditeljima odakle mu… OSTALI BEZ KOMENTARAKada ste tinejdžer, postoji jako malo stvari kojima se nadate a da nije sopstveni auto. Za većinu, budžet je limitiran kako kažu roditelji.

Kada je jedan 15-godišnjak dobio šansu da kupi nevjerovatan auto za apsurdno male pare, nije mogao da odoli, ali postojala je jedna caka…


Jednog dana, 15-godišnjak parkirao je ispred kuće prelijepog crvenog ferarija.

Njegovi roditelji su odmah počeli da viču toliko glasno da su ih i komšije čule. Ipak, dečak im je mirno odgovorio, “Kupio sam ga danas.”

“Kako?” vikala je ljutito njegova majka. “Znamo da sigurno ne možeš da priuštiš takav auto. Tvoj otac i ja ne možemo da ga priuštimo!”

“Ovaj sam mogao. Koštao me je samo 15 dolara.”

Ovo je još više razbijesnelo roditelje. “Niko sa zdravim razumom ne bi prodao Ferari za 15 dolara!” rekao je otac.

“Prodala mi ga je žena u ulici”, rekao je dječak. “Ne sjećam se njenog imena, ali me je videla kako vozim bicikl i ponudila mi je Ferari za 15 dolara.”

“Gospode Bože”, rekla je dječakova majka. “Možda je zlostavljač djece. Šta li će slijedeće uraditi? Džef, bolje da odeš do njene kuće i vidiš šta se dešava.”

Kada je dječakov otac stigao do kuće te žene, ona je bila u bašti, sadila je cvijeće.

“Sin mi je rekao da ste mu prodali Ferari za 15 dolara”, rekao je čovjek. “Zahtjevam da znam o čemu se radi!”

“Oh da, vezano za to”, počela je žena. “Dobila sam prilično uznemirujuć poziv od mog muža jutros. Prvobitno mi je rekao da je na poslovnom putu, ali mi je jedan prijatelj otkrio da je zapravo odletio na Havaje sa svojom sekretaricom…”

“…Rekao mi je da nema namjeru da se vrati i pitao me da li bi mogla da mu pošaljem novac od prodaje njegovog novog Ferarija. I upravo to sam i uradila.”

Izgleda kao da je taj nevjerni muž dobio šta je zaslužio!


Izvor: kurir.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline